У "Силі людей" упевнені, що за нападом на Михайлика - мер Одеси

Субота, 22 вересня 2018, 23:57

Напад в Одесі на лідера міського осередку партії "Сила людей" Олега Михайлика було скоєно з бойової зброї, до нападу може бути причетний мер Одеси Геннадій Труханов.

Про це у коментарі УП заявив глава одеського обласного осередку партії "Сила людей" Ігор Бичков.

Він повідомив, що стан Михайлика важкий.

"Куля пройшла крізь руку до грудної клітки... У нього значна крововтрата. На рентгені мають побачити, де саме куля, після чого його доправлять на операцію", - зазначив він. 

За словами Бичкова, після того, як у Михайлика вистрілили, він зміг зайти у двір будинку, де і впав, а там його побачили сусіди і зателефонували його дружині і зупинили "швидку", яка проїжджала поруч. 

Він зазначив, що поліція, яка перебувала на місці інциденту, де напали на Михайлика, знайшла гільзу. 

"Про напад ми знаємо лише те, що на Олега було скоєно замах, є вогнепальне поранення, зброя - не "травмат", а бойова. ... Знаємо, що у нього була зустріч з невідомим чоловіком: о 20:45 він зателефонував дружині і сказав, що зустрічається з людиною і щоб вона не хвилювалася, а через 7 хвилин їй передзвонили сусіди і сказали, що він лежить (з пораненням - ред.) у дворі", - повідомив Бичков.

За його словами, винним у нападі може бути мер Одеси Труханов. 

"Олег завжди говорив, що Труханов очолює злочинне угруповання, яке грабує наше місто, а глава ГУ Нацполіціі в Одеській області Дмитро Головін і обласний прокурор Олег Жученко прикривають одеську владу у їх незаконній діяльності", - заявив Бичков.

Він нагадав, що 22 вересня Михайлик брав участь в акції проти незаконної забудови на Ланжероні біля дельфінарію, яку веде депутат міськради Андрій Кисловський.

"Активісти хотіли зламати це будівництво (паркан - ред.), а поліція захищала цю незаконне будівництво від активістів", - додав Бичков.

Раніше стало відомо, що в Одесі у дворі будинку обстріляли Олега Михайлика - громадського активіста, лідера одеського осередку партії "Сила Людей".

 За даними медиків, серце внаслідок пострілу не зачепило. 

Радник глави ГУ Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк заявив,  что "скоріш за все" за фактом нападу буде відкрито кримінальну справу за статтею "Замах на вбивство". 

На думку колеги Михайлика Олександра Солонтая, напад на Михайлика пов'язаний з його діяльністю. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування