Помпео прокоментував повідомлення NYT про "прослушку" Трампа

Неділя, 23 вересня 2018, 07:25

Глава Держдепу США запропонував співробітникам американських держслужб, які не підтримують президента Дональда Трампа, зайнятися чимось іншим.

Про це держсекретар Майк Помпео заявив в інтерв'ю Fox News.

"Я не буду коментувати це якимось чином, крім як сказати це: я чітко дав зрозуміти з моменту початку моєї служби в цій адміністрації, що якщо ви не можете бути в команді, якщо ви не підтримуєте цю місію, тоді, може бути, вам варто знайти щось ще", - сказав він, відповідаючи на питання про обговорення в Мін'юсті пропозиції змістити Трампа з посади.

"Я сказав про це своїм високопоставленим колегам, я сказав про це молодшим людям в ЦРУ і Державному департаменті; нам потрібні всі, хто допомагає в досягненні місії президента Трампа ", - сказав він. "І я сподіваюся, що все в кожному агентстві: DOJ, ФБР, Державний департамент знаходяться в цій місії", - додав він.

Раніше газета The New York Times повідомила, що заступник генпрокурора США Рід Розенштайн, який грає ключову роль в роботі розслідування щодо втручання Росії в політичні процеси США, в 2017 році пропонував поставити "прослушку" і завербувати членів адміністрації Трампа з метою усунути його від влади.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування