Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Динамо" перервало шестиматчеву серію без перемог, "Шахтар" переміг "Чорноморець"

Неділя, 23 вересня 2018, 19:45

У 9 турі української Прем`єр-ліги київське "Динамо" перервало свою шестматчеву серію без перемог.

23 вересня, на НСК "Олімпійський" з рахунком 4:0 кияни розгромили чернігівську "Десну".

Перший тайм поєдинку хоч і пройшов за переваги "Динамо", але моментів біля воріт гостей було не так і багато. Варто згадати удари Миколи Морозюка та Віктора Циганкова.

На 45-й хвилині кияни таки забили гол. Після подачі стандарту Циганковим Микита Бурда ударом головою пробиває голкіпера "Десни" Євгенія Паста - 1:0.

На старті другого тайму "Десна" мала гарний момент зрівняти рахунок, але після удару Дениса Безбородька м`яч влучає в штангу воріт "Динамо". Надалі вже в атаці було помітне лише "Динамо".

Після удару Циганкова з метрів десяти "Десну" рятує Паст, а після пострілу Сергія Сидорчука м`яч влучає в штангу воріт. На 68-й хвилині після прострілу Циганкова Беньямін Вербич забивав у порожні ворота - 2:0.

На 75-й хвилині удар з близької відстані Віталія Буяльського і Паст відбив, а повторний від Томаша Кендзьори залетів у сітку воріт - 3:0.

На 80-й хвилині на виході помилився Денис Бойко і Вербич вибив м`яча, що котився у порожні ворота. На 87-й хвилині хвилині рахунок став і зовсім розгромним. Класна комбінація Вербич-Циганков завершилася ударом останнього низом повз воротаря - 4:0.

Ще одного разу виручив "Десну" Паст після удару Миколи Шапаренка.

Виграв свій матч і донецький "Шахтар"У Харкові гірники з "рахунком" 3:0 здолали одеський "Чорноморець".

Гості трималися без пропущених голів до 57-ї хвилини за вдалої гри свого воротаря Сергія Литовченка. Біля воріт "Чорноморця" була купа моментів за участі Мораєса, Майкона та Фернандо, але одеситам щастило.

На 57-й хвилині після чергової атаки донеччан Мораєс добив м`яч з близької відстані після промаху Тараса Степаненка - 1:0.

Через дві хвилини рахунок став 2:0, після того як Іван Трубочкін зрізав м`яча у власні ворота. Третій гол у ворота "Чорноморця" стався на 82-й хвилині. Після навісу від Мораєса Тайсон ударом головою зробив рахунок 3:0.

Інші матчі туру завершилися з такими результати: "Маріуполь" - "Олександрія" 1:0, "Львів" - "Карпати" 1:1, "Арсенал-Київ" - "Олімпік" 1:3,  "Ворскла" - "Зоря" 2:1.

 

Микола Аврамчук, для УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...