"Нацкорпус" відмежувався від нападу на анархістів у Львові

Понеділок, 24 вересня 2018, 13:26

Керівник львівського осередку "Національних дружин" Андрій Бондар заявив, що під час недільної сутички представників "Національного корпусу" та "Національних дружин" там не було.

"Цілком і повністю заявляю, що там нашої діяльності жодної не було і бути не могло. Ми так не працюємо", – заявив він Zaxid.net.

"Те, що вони пробують нас звинуватити, це не дивно. У нас доволі різні бачення, і що б не сталось, у всіх гріхах, звичайно, що будемо звинувачені ми. За "Національні дружини" і за "Національний корпус" я можу поручитися, що наші хлопці такими речами не займаються", – додав Бондар.

Тим часом речниця Нацполіції у Львівській області Світлана Добровольська повідомила виданню, що за фактом сутички поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про хуліганство, однак наразі нікого не затримала.

За словами Добровольської, жоден із постраждалих досі не написав заяву про напад.

Ввечері 23 вересня на території спортмайданчика львівської школи №34 (біля Львівського цирку) група невідомих людей з ножами та палицями напала на чотирьох представників анархістських організацій "Чорний стяг" та "Екологічна платформа".

Після інциденту трьох постраждалих забрали з ножовими пораненнями до лікарні, потім госпіталізували ще одного юнака.

У нападі ліворадикали прямо звинуватили активістів "Національного корпусу".

Станом на ранок 24 вересня один із постраждалих перебував у важкому стані в реанімації, ще троє проходять лікування на стаціонарі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...