Через марш УПА перекриють рух у центрі Києва

П'ятниця, 12 жовтня 2018, 14:09

У зв’язку з проведенням масових заходів у центрі Києва 14 жовтня до Дня захисника України змінить роботу громадський транспорт.

Про це повідомляє прес-служба КМДА у п’ятницю.

14 жовтня із 15:00 у зв’язку із проведенням масових заходів у центральній частині міста та відповідною забороною руху всіх видів транспорту на вул. Володимирській (на ділянці від вул. Льва Толстого до б-ру Тараса Шевченка), б-рі Тараса Шевченка (на ділянці від вул. Володимирської до Бессарабської площі), вул. Хрещатик (на ділянці від Бессарабської площі до Європейської площі), Європейській площі вносяться зміни в роботу наземного громадського транспорту.

14 жовтня із 15:00 до закінчення заходів передбачено тимчасове призупинення руху тролейбусів маршрутів №№ 5, 7, 8, 17 та автобусів маршрутів №№ 24, 114, 118. У разі необхідності рух буде організовано наступним чином:

тролейбуси маршрутів №№ 5, 7, 8, 17 відповідно від вул. Білицької, вул. Чорнобильської, вул. Смілянської, пл. Космонавтів до б-ру Тараса Шевченка за власним маршрутом, далі – вул. Леонтовича – вул. Богдана Хмельницького – вул. Пирогова – б-р Тараса Шевченка, далі за власною трасою;

 

автобуси маршруту № 114 від вул. Милославської до Гаванського мосту за власним маршрутом, далі – вул. Набережно-Хрещатицька – вул. Хорива – вул. Почайнинська – вул. Григорія Сковороди – вул. Межигірська – вул. Електриків – вул. Набережно-Рибальська, далі за власним маршрутом;

 

автобуси маршруту № 118 від ст. м. "Чернігівська" до вул. Басейної за власним маршрутом, далі – вул. Еспланадна – вул. Саксаганського (у зворотному напрямку: вул. Жилянська – вул. Шота Руставелі) – просп. Перемоги, далі за власним маршрутом.

 

14 жовтня націоналістичні організації планують відзначити 76-річчя створення Української Повстанської Армії.

Марш розпочнеться о 16:00 на вулиці Володимирській і пройде бульваром Тараса Шевченка та Хрещатиком до Європейської площі, де відбудеться урочистий мітинг та святковий концерт гурту "Кому вниз".

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування