Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Коцюбинському спалили машини працівниці селищної ради

Понеділок, 15 жовтня 2018, 12:11
У Коцюбинському спалили машини працівниці селищної ради

В ніч на понеділок невідомі підпалили дві машини працівниці Коцюбинської селищної ради Дарини Александрової.

Про це потерпіла повідомила "Громаді Приірпіння".

"Я о 3 годині ночі почула сигналізацію брелка. Спрацював зворотній зв’язок. Підбігла до вікна – бачу горить моя машина. З іншого боку – горить машина чоловіка. Це підпал. Ці машини куплені до того, як я влаштувалася на роботу в раду, куди пішла для того, щоб вирішувати питання життєдіяльності селища", - сказала вона.

"Це пов’язане з моєю активною діяльністю, бо боремося за збереження Біличанського лісу та намагаємося поламати корупційні схеми, які тут вкорінилися", – заявила Александрова.

За її словами, машини повністю спалені і не підлягають ремонту. Вони також не були застраховані. Також постраждали сусідні автомобілі.

Разом з тим, поліція Київської області повідомила, що внаслідок підпалу в Коцюбинському пошкоджено 7 автомобілів.

"Цієї ночі у смт. Коцюбинське на парковці біля однієї з багатоповерхівок сталося одночасне загорання двох автомобілів, які стояли поодаль. Вогонь швидко перекинувся на інші авто", - зазначили в поліції.

На місці пожежі працювали рятувальники та слідчо-оперативна група Ірпінського відділу поліції.

"На жаль, врятувати автотехніку на парковці не вдалося. Вогнем пошкоджено 7 автівок, серед них "Мерседес", "Мітсубісі", "Хюндай"", - йдеться в повідомленні.

"За попередніми даними, невстановлена особа підкинула під автомобіль "Мерседес" невідому речовину. Після чого почалось його загорання. А за мить загорілося авто "Хюндай", що було припаркове близько 100 м поодаль", - розповіли в поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Працівники поліції проводять оперативно-розшукові заходи щодо встановлення особи, причетної до скоєння злочину. Триває слідство.

Як повідомялося, 14 червня 2017 року в селищі Коцюбинське жорстоко побили голову ТВК селища Людмилу Демченко.

7 червня 2017 року в Коцюбинському двоє чоловіків прокололи шину автомобіля Nissan Note, яка належить журналісту та місцевій активістці Ірині Федорів.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування