Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У РФ схиляються до того, що пілоти Л-39 загинули, один парашут знайшли

П'ятниця, 19 жовтня 2018, 12:09

Пілоти російського навчально-тренувального літака Л-39 "Альбатрос", що впав напередодні в Азовське море, за попередніми даними, загинули.

Про це повідомило у п'ятницю джерело в комісії Міноборони РФ з розслідування аварії, що працює на місці падіння літака, повідомляє ТАСС.

"Офіційного підтвердження про загибель пілотів поки немає, льотчиків або їхні тіла ще не знайдено, але чудес не буває", – сказав співрозмовник агентства.

"Місце падіння літака встановлено точно, там знайдено уламки машини і один парашут, на якому катапультувався один із пілотів. Парашут виявився порожнім, льотчика в ньому не було", – додав він.

Від моменту аварії Л-39 минуло вже багато годин – так довго пілоти на плаву перебувати не могли, вважає співрозмовник.

Як повідомлялося, російський військовий літак упав 18 жовтня близько 17:00 при виконанні планового навчально-тренувального польоту. Причиною катастрофи могла стати технічна несправність.

Літак виконував політ без боєкомплекту. Імовірно, Л-39 упав у районі Довжанської коси в 1,5 км від берега, обидва пілоти встигли катапультуватися.

За даними джерела, літак Л-39 злітав з аеродрому в Єйську, де розташований Центр бойового застосування і перенавчання льотного складу морської авіації Військово-морського флоту Росії.

Навчальний реактивний літак Л-39 "Альбатрос" було розроблено в Чехословаччині. Він зробив перший політ у 1968 році. У Росії його використовують для підготовки курсантів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування