Павелко прокоментував офшорний скандал навколо ФФУ: Усе нісенітниця

П'ятниця, 19 жовтня 2018, 20:39

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко підтвердив зустріч з шейхом Мохамедом Кайедом, котрий є керівником компанії S.D.T, що закуповувала устаткування для заводу з виробництва штучних полів, проте звинувачення в осіданні коштів в офшорі назвав нісенітницею.

Про це повідомляє "Трибуна".

Очільник ФФУ прокоментував журналістське розслідування, в якому прозвучали звинувачення щодо того, що гроші ФФУ у сумі близько 1 млн доларів залишилися на рахунках офшорної компанії S.D.T з Об’єднаних Арабських Еміратів.

За словами Павелка, його зустріч з директором S.D.T Мохамедом Кайедо відбулась виключно для обговорення проведення зборів в ОАЕ для національної збірної України в цій країні.

"Якби були особисті інтереси в Еміратах, то, напевно, з сьогоднішнього дня усі збори б проводили тільки там. У мене особистий контакт, стара компанія, я усі гроші туди заганяю - це усе несенітниця", - сказав Павелко.

Павелко назвав зустріч із шейхом ознайомлюючою і відкинув будь-які звинувачення щодо домовленостей по закупівлі устаткування для заводу із виробнитцва полів.

"Компанія Polytan дійсно запропонувала нам контракт на виробництво і постачання устаткування. Вони порекомендували нам S.D.T. До цього я їх не знав. Окрім них називалося близько 50 компаній. Щиро кажу, що до цього я не знав назв компаній", - запевнив Павелко.

Раніше стало відомо, що S.D.T закуповувала іноземне обладнання для заводу, яким володіє Федерація футболу. Потім вона перепродавла "ФФУ Продакшн" (заснована Федерацією) таке ж обладнання на 20 відсотків дорожче: разом із послугами транспортування та догляду за налаштуванням.

Таким чином, за поставки обладнання у 2017-2018 роках "ФФУ Продакшн" могла переплатити більше 1 мільйону доларів. Ці гроші з бюджету Федерації футболу України осіли на рахунках арабського офшору S.D.T.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News