Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ООС: Бойовики з артилерії і мінометів обстріляли житловий сектор Водяного

Вівторок, 2 жовтня 2018, 07:32
ООС: Бойовики з артилерії і мінометів обстріляли житловий сектор Водяного
Минулої доби бойовики 21 раз відкривали вогонь по позиціях ОС. Від початку поточної доби тричі порушили режим тиші, втрат серед українських військових немає. Учора ввечері окупанти з артилерії і мінометів обстріляли житловий сектор Водяного.

Про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил станом на 7:00 2 жовтня.

"Протягом минулої доби ворог здійснював обстріли наших позицій в районах населених пунктів Кримське, Золоте, Новозванівка, Луганське, Зайцеве, Піски, Красногорівка, Новомихайлівка, Новотроїцьке, Старогнатівка, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине", - заявили у штабі.

Бойовики вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

"Позиції Об'єднаних сил в районі населеного пункту Водяне противник обстріляв з мінометів 120-го та 82-го калібрів, а по опорних пунктах біля Луганського двічі відкривав вогонь з мінометів калібру 82 мм.

Також по захисниках Луганського окупанти застосовували озброєння бойових машин піхоти", - підкреслили у штабі.

За даними розвідки, 4 бойовиків минулої доби знищено та 6 поранено.

"Вчора надвечір російські окупанти цинічно, порушуючи будь-які правила ведення війни та норми загальнолюдської моралі, здійснили вогневий наліт на населений пункт Водяне.

Ворог обстрілював житловий сектор цього села на Приазов'ї з артилерії калібру 122 мм, а також мінометів 82-го та 120-го калібру, витративши загалом 31 артилерійський снаряд та 16 мін", - наголосили у прес-центрі.

Зазначається, що обстріл вівся не по позиціях ЗСУ, а по житловому сектору населеного пункту.

"Наслідки злочину російсько-окупаційних військ наразі уточнюються представниками української сторони СЦКК спільно з СММ ОБСЄ", - йдеться у звіті.

Від початку поточної доби окупанти тричі обстріляли позиції ОС.

На Маріупольському напрямку - з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу населених пунктів Водяне і Лебединське. По опорних пунктах українських військ в районі Кримського - також із гранатометів.

Важке озброєння не застосовувалося. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...