Збитки на 6 млн: Суд відмовився вдягати е-браслет на керівника Держрезерву

П'ятниця, 5 жовтня 2018, 16:41

Голосіївський районний суд Києва відпустив під особисте зобов’язання керівника Держрезерву Вадима Мосійчука, підозрюваного в службовій недбалості.

Відповідне рішення було ухвалено на засіданні 5 жовтня, повідомила "Українській правді" прес-секретар столичної прокуратури Надія Максимець.

За словами речниці прокуратури Києва, на засіданні у п'ятницю одразу 8 народних депутатів виявили бажання взяти підозрюваного Мосійчука на поруки.

"Суд частково задовольнив клопотання прокуратури, застосувавши до підозрюваного запобіжний захід, однак не у вигляді нічного домашнього арешту з вдяганням електронного браслета, а у вигляді особистого зобов’язання", – сказала вона.

За словами Максимець, при цьому суд поклав на підозрюваного низку процесуальних обов’язків, а саме – утриматися від спілкування зі свідками у кримінальному провадженні, прибувати за кожною вимогою слідчого, прокурора або суду, повідомляти про зміну місця проживання та здати документи для виїзду за кордон.

Строк дії ухвали - до 3 грудня 2018 року.

"Упродовж 5 днів з дня отримання повного тексту ухвали прокуратура визначиться щодо її можливого оскарження", – зазначила Максимець.

4 жовтня Київська прокуратура оголосила про підозру в службовій недбалості і провела обшуки у керівника Держрезерву Вадима Мосійчука

За даними слідства, чиновник завдав збитків державі на понад 6 мільйонів гривень.

Валентина Романенко, УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування