Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Напад на члена фейкового "Автомайдану": затримано ще 3 осіб

Неділя, 7 жовтня 2018, 16:30
Напад на члена фейкового Автомайдану: затримано ще 3 осіб

Одеська поліція затримала ще трьох учасників стрілянини, що сталася у суботу ввечері в Київському районі міста.

"Одеськими поліцейськими затримані ще троє учасників події зі стріляниною. Їх знайшли на території Херсону", - повідомила поліція Одещини станом на 15:00 неділі.

Зазначається, що у чоловіків виявлено та вилучено пістолет, який буде направлений на експертизу. Слідство триває.

 

У той же час, одеське видання "Думська" з посиланням на джерела в поліції пише, що стрілянині передувала зустріч ("стрілка") соратників Євгена Резвушкіна з представниками київської організації "САМ" ( "Самостійна активна молодь").

"Вони ділили ігровий зал на Люстдорфській дорозі, посварилися. Один з "автомайданівців", Іванов, поводився найбільш агресивно і обматюкав гостей, після чого поїхав. Ті наздогнали його "Додж" і пальнули з ІЖ-27 (мисливської рушниці - ред.) дрібним дробом по заднім фарам. Зачепили і самого водія, але поранення легке", - говорить джерело.

Видання зазначає, що згадані кияни - ті самі озброєні чоловіки, яких поліцейські затримали кілька днів тому в одеському готелі і відпустили, переконавшись, що зброя зареєстрована, після роз'яснювальної бесіди.

"Ще раніше, 13 вересня, їх затримували за обстріл "лотомаркету" на проспекті Добровольського і теж відпустили. А влітку САМівці конфліктували з активістами організації "Україна - це ми" на ринку "Анжеліка", що біля Двох стовпів", - пише "Думська".

Як повідомлялося, у суботу ввечері в Київському районі Одеси під час зупинки на світлофорі зловмисники розстріляли автомобіль і зникли з місця події.

Місцеве видання "Думська" писало, що поранили одного з активістів організації "Автомайдан Одеса", лідером якої є Євген Резвушкін.

Водночас лідер "Автомайдану" Олексій Гриценко заявив, що напад в Одесі не має жодного відношення до ВГО "Автомайдан".

На сайті ГО "Всеукраїнське об'єднання "Автомайдан" лідер так званого "Автомайдан Одеса" Євген Резвушкін вказаний серед осіб, які не є членами організації.

Резвушкін був виключений з одеського "Автомайдану" 2017 року, однак вважає себе керівником організації.

У неділю зранку поліція Одещини повідомила, що затримала двох зловмисників, які у суботу ввечері стріляли в автомобіль в Одесі, у м. Білгород-Дністровському.

"Попередньо встановлено, що озброєний конфлікт пов'язаний з одним із лотомаркетів, розташованих на території міста", - повідомили в поліції.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування