Порошенко розповів про плани на вибори-2019

Неділя, 16 грудня 2018, 16:24
Порошенко розповів про плани на вибори-2019
Фото прес-служби президента

Глава української держави Петро Порошенко прокоментував можливість балотування у президенти на виборах, які відбудуться у 2019 році. 

На прес-конференції у Києві 16 грудня діючий президент не сказав, чи буде висувати свою кандидатуру на майбутніх виборах. 

"Позиція перша - я дуже довіряю українському народу. Позиція друга - я упевнений у його відповідальному виборі. Позиція третя. Якщо я прийму рішення балотуватися і так трапиться, що буде хтось більш достойний - я буду йому допомагати", - заявив Порошенко на запитання, що він робитиме, якщо його не переоберуть у 2019-му. 

Згодом на питання журналіста щодо підсумків першої каденції президентства Порошенко заявив: "Перше - мені соромно і я вибачився, що я подав необгрунтовані надії щодо терміну закінчення війни (з РФ - ред.)".

"Вважаю, тоді мало хто міг передбачити масштаб операції ЗС РФ в Україні", - зазначив Порошенко.

"Можна знайти тисячі пояснень чи виправдань, але це помилка. І можу ще раз лише вибачитися перед народом, що дав безпідставні надії", - заявив він.

Порошенко додав, що зараз просив би усіх політиків, щоб вони "дуже відповідально ставилися до своїх обіцянок, у т.ч. і передвиборчих". 

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...