Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Російські окупанти протестували в Криму "Тріумфи" і "Панцир"

Середа, 19 грудня 2018, 09:16

Російські військові на навчаннях в окупованому Криму провели бойові розрахунки дивізіону зенітних ракетних комплексів С-400 "Тріумф", передислокували установки і відпрацювали виявлення цілей і вразили "ворожі" повітряні засоби.

Про це повідомили журналістам в середу у відділі інформаційного забезпечення Чорноморського флоту, передає ТАСС.

"Бойові розрахунки зенітних ракетних комплексів (ЗРК) С-400 "Тріумф" зі складу з'єднання армії ВПС і ППО Південного військового округу, дислоковані в Криму, провели навчання з протиповітряної оборони (ППО)", - йдеться в повідомленні.

 
ЗРК С-400 "Тріумф"

Уточнюється, що російські військові відпрацювали згортання пускових і радіолокаційних установок, потім перебазувалися в нові позиційні райони.

Відзначається, що розгорнувши пускові установки, розрахунки перевірили орієнтування комплексів на місцевості, після чого привели їх в бойовий режим і почали збір даних про повітряну обстановку.

"При здійсненні маршу прикриття колони від повітряного нападу умовного противника здійснювали розрахунки зенітних ракетно-гарматних комплексів "Панцир"", - заявили в прес-службі Чорноморського флоту.

 
РПК "Панцир"

Там додали, що вчинення маршу відбувалося в умовах задимлення із застосуванням димових та піротехнічних засобів.

Повідомляється, що навчання завершилися електронними пусками: була вражена виявлена та супроводжена ціль, що імітує засоби повітряного нападу умовного противника.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування