На різдвяному ярмарку у Львові стався вибух, є постраждалі

Субота, 22 грудня 2018, 13:31
На різдвяному ярмарку у Львові стався вибух, є постраждалі
гу дснс у львівській обл.

22 грудня у Львові на різдвяному ярмарку біля Оперного театру стався вибух, попередньо внаслідок інциденту постраждало четверо людей.

Як інформує видання "Твоє місто", спершу загорілась одна з хатинок на ярмарку, потім пролунали три вибухи. Зазначалося, що вибухати могли балони з газом. Очевидці заявляли про стовп вогню від вибухів.

Як повідомляє видання ZAXID.NET, вибухнув газовий балон у хатинці ресторану "Реберня", внаслідок вибуху і пожежі хатинка вигоріла вщент.

Також відомо, що вогонь перекинувся на сусідні хатинки.

На місці працюють пожежники, поліція і медики. За попередньою інформацією, внаслідок інциденту постраждало четверо людей.

В управлінні ДержНС повідомили, що пожежу було локалізовано 13:26, о 13:32 ліквідовано. За даними ДСНС, до рятувальників надійшла інформація про пожежу у торговому павільйоні на проспекті Свободи, яка перекинулася на 2 сусідніх торгових павільйони.

Депутат Львівської міської ради та голова ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич у Facebook повідомив, що у одного з постраждалих - важкі осколкові травми, у двох - сильні опіки.  

 
 
фото - ГУ дснс у львівській обл. 
 
 
 
фото - fb ігор зінкевич

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування