Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Індонезія: Українцям радять утриматися від мандрівок

Неділя, 23 грудня 2018, 09:49
Індонезія: Українцям радять утриматися від мандрівок
фото sky news

Громадянам України рекомендовано утриматися від відвідання територій Індонезії, де цунамі вразило узбережжя провінцій Лампунг та Бантен.

Про це 23 грудня повідомили у Департаменті консульської служби МЗС України. 

"У зв'язку з цунамі у Зондській протоці, яке вразило узбережжя кількох провінцій включно з популярними туристичними об’єктами вздовж берегової лінії м.Аньєр, та посиленням активності вулкану Анак Кракатау, рекомендуємо громадянам України утриматися від відвідання зазначених територій", - зазначили у МЗС.

Тим, хто опинився у зоні лиха, радять дотримуватися вказівок місцевих органів влади і рятувальних служб щодо заходів безпеки та стежити за їх повідомленнями.

"Рекомендуємо при першій можливості повідомити про себе посольству України у Індонезії, "гаряча лінія" +628788-489-0918, електронна пошта: emb_id@mfa.gov.ua) та рідним", - повідомили у відомстві. 

Щодо необхідності надання допомоги громадянам України у зоні стихійного лиха можна звертатися на цілодобову "гарячу лінію" МЗС України: +38 044 238 16 57, електронну пошту: cons_or@mfa.gov.ua.

За повідомленням Sky News та місцевої влади, кількість жертв цунамі в Індонезії зросла до 168 осіб, понад 740 людей постраждали, 30 осіб вважаються зниклими без вести. 

 
 
 
фото sky news
Цунамі вразило узбережжя Індонезії, понад 150 людей загинуло.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...