Черги на кордоні: прикордонники повідомляють про затори з боку Польщі та Угорщини

Неділя, 23 грудня 2018, 10:05
Черги на кордоні: прикордонники повідомляють про затори з боку Польщі та Угорщини

23 грудня на західній ділянці кордону на в’їзд до України тривають автомобільні затори.

Про це у неділю повідомили у Держприкордонслужбі України.  

Наразі на кордоні з Польщею на в’їзд до України у пункті пропуску "Ягодин" перебувають 700 легкових та 400 вантажівок; на ПП "Краківець" - 800 легкових, 330 вантажних, 27 автобусів; "Устилуг" - 150 легкових автомобілів; "Угринів" -200 легковиків; "Рава-Руська" -150 легкових та 160 вантажних автомобілів; "Грушів" -200 легкових; "Шегині" - 230 легкових, 150 вантажних, 15 автобусів; "Смільниця" - 220 легкових авто.

На кордоні з Угорщиною у пункті пропуску "Тиса" - 150 легкових; "Вилок"- 50 легкових.

На кордоні зі Словаччиною у ПП "Ужгород"-100 легкових авто, на кордоні з Румунією у ПП "Порубне" - 95 вантажівок.

"У пунктах попуску на в’їзд в Україну почали утворюватися черги з автомобілів, особливо на українсько-польському кордоні. Це пов’язано з тим, що багато подорожуючих планують потрапити напередодні Різдва (25 грудня - ред.) до своїх рідних та близьких, а ті, хто був за кордоном на заробітках або навчанні, повертаються на свята додому", - зазначили у ДПСУ. 

"На виїзд з України забезпечено безперебійний пропуск осіб та транспортних засобів, черг  на кордоні немає", - додали у відомстві.  

Напередодні прес-служба Західного регіонального управління ДПСУ повідомляла про "значні накопичення транспортних засобів на кордоні з Польщею у напрямку в’їзду в Україну".

Найбільше автомобілів та автобусів очікувало на оформлення перед пунктами пропуску "Краковець-Корчова", "Шегині-Медика" та "Грушів-Будомєж".

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування