Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Цигикал розповів про 4 тисячі "нелегалів", яких не пустили в Україну

Неділя, 23 грудня 2018, 15:13

З початку поточного року працівники Держприкордонслужби затримали понад 3 тисячі нелегальних мігрантів,  понад 4,2 тис. потенційних "нелегалів" було відмовлено у в’їзді на територію України.  

Про це заявив голова Держприкордонслужби України Петро Цигикал в інтерв'ю на телеканалі UATV, повідомляє прес-служба ДПСУ. 

Більшість з затриманих "нелегалів" - 1950 осіб - порушили правила перебування в Україні.

"Лідерами" у цій категорії є громадяни Молдови, Росії, Болгарії, В’єтнаму, Узбекистану. Понад 4 тис. осіб, яким було відмовлено у в'їзді, - переважно громадяни Молдови, РФ, Іраку, Туреччини, Таджикистану, Нігерії, Лівії, Грузії, Азербайджану та Індії", - повідомив Цигикал.

Він зазначив, що у порівнянні з 2017 р. кількість затриманих нелегальних мігрантів збільшилося на 20-30%.

 

"Збільшення потоків нелегальної міграції спостерігається через канали легального в’їзду в Україну - аеропорти, автомобільні пункти пропуску. Нелегали прибувають, нібито не маючи намірів прямувати до ЄС, а згодом прикордонні підрозділи затримують їх на західних ділянках кордону – у Закарпатській, Львівській та Чернівецькій областях", - повідомив він.

Найбільше серед затриманих нелегалів на "зеленій" ділянці кордону фігурували громадяни В’єтнаму, Бангладеш, Шрі-Ланки, Туреччини, Пакистану, Марокко, Іраку, Індії та Молдови.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: