Насіров стверджує, що він "легітимний" керівник фіскальної служби

П'ятниця, 28 грудня 2018, 09:43

Поновлений судом на посаді голови Державної фіскальної служби, Роман Насіров заявив, що приступив до здійснення повноважень і на законних підставах обіймає посаду очільника відомства.

Про це він 28 грудня написав у Facebook.

"Виконуючи рішення суду, я вчора приступив до здійснення повноважень Голови Державної Фіскальної Служби України, про що в установленому законом порядку був виданий наказ", - заявив він.

За його словами, він з 27 грудня 2018 року обіймає посаду голови ДФС.

 "Будь які посилання окремих осіб про те, що для поновлення мене на посаді необхідне розпорядження Кабінету Міністрів України є неправомірними. Таке розпорядження необхідне лише при призначенні або звільненні Голови ДФС України", - стверджує Насіров.

Насіров стверджує, що надав Кабінету міністрів і  ДФС усі необхідні документи.

Він зазначив, що суд, який його поновив, не зобов’язував Кабмін окремо приймати розпорядження про його поновлення.

27 грудня Насіров приходив до ДФС, однак у відомстві заявляють, що керівником залишається Олександр Власов, призначений на посаду Кабміном 5 вересня 2018 року.

Читайте також: Камбек Насірова: хто сяде у крісло голови ДФС

Нагадаємо:

  • 11 грудня Окружний адміністративний суд Києва поновив на посаді голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова, та наказав виплатити йому компенсацію у 184 тисячі гривень.
  • Уряд планує оскаржувати це рішення.
  • Насірова звинувачують у зловживанні службовим становищем та службовому підробленні. Кабінет міністрів звільнив його ще 31 січня 2018 року.
  • 19 грудня Насіров програв суд лікарю, який назвав його діагноз фейком.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування