Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Окупанти "під ялинку" відкрили в Криму трасу "Таврида"

Понеділок, 31 грудня 2018, 09:31
Окупанти під ялинку відкрили в Криму трасу Таврида

В анексованому Росією Криму в понеділок відкрили рух транспорту двома смугами траси "Таврида" на 70-кілометровій ділянці між Феодосією та Керчю.

Відкриття руху на цьому відрізку стало останнім етапом запуску 190-кілометрової першої черги автодороги, повідомив ТАСС прес-секретар кримського будівельного управління компанії "ВАД" Григорій Назаров.

"Відкрито робочий рух транспорту на двох смугах траси "Таврида" на ділянці протяжністю 70,8 км від автопідходу до Кримського мосту біля Керчі до села Батальне під Феодосією", – сказав він.

"Запуск першої черги "Тавриди", який розпочався 29 грудня, завершено. Тепер для транспорту відкрито дві смуги автодороги від Керчі до Сімферополя, протяжністю 190 км", – додав Назаров.

Рух транспорту початковою ділянкою траси від Сімферополя до Білогірська підконтрольний Кремлю "глава Криму" Сергій Аксьонов запустив 29 грудня, а 30 грудня було відкрито 85-кілометрову ділянку траси від Білогірська до Феодосії.

На відкритій ділянці "Тавриди" буде діяти обмеження швидкості до 60 км/год, додаткові обмеження передбачені в місцях виїзду на дорогу технологічного транспорту, задіяного в будівництві.

За 2 роки після введення автодороги в експлуатацію максимальна швидкість руху від Керчі до Севастополя, як припускають, складатиме 90 км/год.

Чотирисмугову трасу "Таврида" почали будувати в 2017 році. Будівництво розділили на сім ділянок, їх планують ввести в експлуатацію в грудні 2020 року.

Як зазначає "РИА Новости", траса "Таврида" з'єднає Керч, звідки побудовано міст через Керченську протоку, зі Сімферополем і Севастополем.

Другу чергу будівництва (чотири смуги від Керчі до Севастополя) планується завершити до кінця 2020 року.

Загальна протяжність траси – 250,7 кілометра, пропускна здатність – до 40 тисяч автомобілів на добу.

Повна вартість будівництва визначена на рівні 149,3 мільярда рублів.

Окупаційна влада розраховує, що проїзд по "Тавриді" від Керчі до Сімферополя займатиме близько 2 годин, а від Керчі до Севастополя – менше 3-х. Зараз шлях від Керчі до Сімферополя в середньому можна подолати за 3,5 години.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...