Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Поліція Кривого Рогу підтвердила побиття депутата трубою

Четвер, 10 січня 2019, 08:20
Поліція Кривого Рогу підтвердила побиття депутата трубою
Fb Вадим Мирзоян

За фактом замаху на вбивство депутата у Кривому Розі поліція проводить невідкладні слідчі дії.

Як повідомляє Національна поліція, 9 січня близько 20:00 до поліції зателефонував лікар однієї з лікарень Кривого Рога й повідомив, що о 18.30 бригада швидкої меддопомоги доставила до них із численними травмами чоловіка 1984 року народження.

При виїзді на місце події встановлено, що на вулиці Хостинській у Центрально-міському районі м. Кривий Ріг "невідомі особи, застосувавши газовий балончик, напали на потерпілого та завдали йому тілесні ушкодження предметом, схожим на фрагмент металевої труби".

Після цього нападники побігли у невідомому напрямку.

Ім’я потерпілого поліція не називає, але напередодні партія "Батьківщина" заявила про напад на 34-річного Вадима Мірзояна, який є депутатом Центрально-Міської райради і головою Інгулецької районної у Кривому Розі парторганізації ВО "Батьківщина".

Відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені за попередньою правовою кваліфікацією за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) та ст. 15 ч. 2, ст. 115 ч. 2 п. 7 КК України (замах на вбивство).

В рамках розслідування поліція вживає заходи для встановлення всіх обставин злочину та затримання осіб, які його вчинили.

У Криворізькій "Батьківщині" впевнені, що йдеться про "політичне замовлення".

"Після серії зухвалих нападів на офіс Інгулецької організації винні так і не знайдені. Остаточно переконавшись у своїй безкарності, злочинці і їхні боси вирішили організувати терор проти лідерів організації", – заявляють у партії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування