Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Трамп відповів на звинувачення WP в приховуванні деталей розмов з Путіним

Неділя, 13 січня 2019, 06:56

Президент США Дональд Трамп заявив, що він не приховує нічого про свої розмови з президентом Росії Володимиром Путіним.

Про це він розказав в телефонному інтерв'ю телеканалу Fox News.

"Мені все одно. У мене були такі бесіди, як і будь-якого президента ... ти сідаєш з президентами різних країн, я роблю це з усіма країнами. У нас була відмінна бесіда. Ми говорили про Ізраїль, про забезпечення безпеки Ізраїлю, про багато інших речей. І це було відмінне обговорення. Я нічого не приховую", - заявив Трамп на прохання журналістки відповісти на звинувачення Washington Post про те, що він приховує деталі зустрічей Путіним.

Трамп в свою чергу заявив, що WP належить американськму мільярдерові Джеффу Безосу і він використовує видання в якості лобіста інтересів своєї компанії Amazon.

Він продовжив, що, мовляв, цих людей не цікавлять деталі його зустрічей з іншими президентами, але коли мова йде про Путіна вони запитують: "Про що вони говорили?".

Нагадуємо:

  • Газета The Washington Post, посилаючись на чинних і колишніх високопоставлених чиновників, повідомила, що Трамп нібито приховує деталі своїх переговорв з Путіним. Зокрема зустрічі в Гамбурзі в 2017 році. За даними видання, навіть у секретних документах немає докладної інформації про особисті зустрічі Трампа з Путіним в п'яти місцях за останні два роки.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування