Пєсков розповів, за якими новинами постійно слідкує Путін

Вівторок, 15 січня 2019, 09:17

Президент Росії Володимир Путін постійно стежить за трьома темами в ЗМІ: це Україна, Сирія і США.

Про це заявив його прес-секретар Дмитро Пєсков в інтерв'ю "АіФ".

"Сирія вимагає постійної уваги Путіна як головнокомандувача, оскільки там перебувають наші військові. Відносини з Україною і з США залишаються нашими застарілими проблемами, і вони постійно в полі зору президента", - сказав він.

При цьому Пєсков запевняє, що у президента РФ немає мобільного телефона.

"Прекрасно (живе без мобільного – ред.)! А як раніше без телефона обходилися? Дійсно, глава держави не може мати смартфон, тому що це означає, що людина погоджується на повну прозорість", - сказав прес-секретар.

За його словами, Путін читає друковану пресу в Кремлі і Ново-Огарьово, а також в літаку.

"Не цурається він і інтернету, сам дивиться там новини", - сказав Пєсков, додавши, що інтернет є навіть на борту президентського лайнера.

"Крім того, прес-служба готує президенту різні інформаційно-аналітичні матеріали. Кожен день для глави держави робиться добірка теленовин, телевізійний дайджест, який він дивиться, коли є час", - сказав Пєсков.

Він також додав, що у Путіна немає потреби заводити акаунт в Twitter.

"Такої потреби у Путіна поки немає. Йому не потрібен Twitter, щоб стати ближче до людей", - сказав прес-секретар президента РФ.

Пєсков додав, що сам він читає новини в інтернеті і на стрічках держінформагентств, а Telegram-канали джерелом новин не вважає, тому що "це політологічна чорнуха, причому чорнуха замовна".

Він також запевняє, що "жодного разу в житті не заходив в Facebook, ніколи не був в "Однокласниках", не знаю, як виглядає "ВКонтакте" зсередини".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування