Стрілянина у Харкові: Поранений офіцер поліції, введено план "Сирена"

Середа, 16 січня 2019, 09:29
Стрілянина у Харкові: Поранений офіцер поліції, введено план Сирена

Зранку 16 січня двоє невідомих у Харкові зі зброєю напали на поліцейського, коли він виходив з під’їзду, з пораненнями голови і шиї він доставлений до лікарні.

Про це повідомляє прес-служба нацполіції у Харківській області.

Зазначається, що за попередньою інформацією, близько 7.40 ранку на вулиці Краснодарській двоє невідомих у балаклавах скоїли напад на офіцера поліції.

 

"Встановлено, що коли потерпілий виходив з під’їзду, до нього підійшли двоє невідомих. Нападники вдарили чоловіка та зробили декілька пострілів із невстановленої зброї в область голови, після чого негайно зникли з місця події на автомобілі темного кольору", - йдеться у повідомленні.

 

У поліції додали, що попередньо, потерпілий із пораненнями голови та шиї доставлений до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Повідомляється, що правоохоронці вживають усіх заходів щодо встановлення осіб зловмисників та їх затримання, введений план "Сирена".

Поліція Харкова звернулася до громадян з проханням повідомити будь-яку відому інформацію.

Як повідомив перший заступник глави Нацполіції - начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook,  напад скоєно на офіцера Департаменту карного розшуку Національної поліції України. Він отримав тяжкі поранення.

 
фото В. Аброськіна

"По цьому факту можу сказати, що ім’я замовника цього злочину відоме, він обов’язкове понесе суворе покарання. Для кримінальної поліції кордонів не має", - додав він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування