Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Патрульні зупинили маршрутку із п'яним кондуктором за кермом

П'ятниця, 18 січня 2019, 16:14

У Хмельницькому патрульні зупинили маршрутний автобус, за кермом якого, замість водія, перебував нетверезий кондуктор.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Хмельниччини.

За її інформацією, близько 8 ранку п'ятниці інспектори зупинили автобус, який проїхав перехрестя на червоне світло. Під час спілкування з водієм патрульні помітили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння, тому запропонували пройти тест за допомогою "Драгера". Чоловік погодився і прилад показав 0,97 проміле.

 

Під час подальшої перевірки з'ясувалося, що це вже не перший подібний випадок в біографії чоловіка — ще й року не минуло від того моменту, як його притягали до відповідальності за аналогічне правопорушення.

Крім того, порушник взагалі не мав права перебувати за кермом маршрутного автобуса, оскільки працював на підприємстві звичайним кондуктором, а водійського посвідчення його позбавили ще рік тому.

 

При цьому справжній водій транспортного засобу перебував у салоні у якості пасажира. Його також покарають.

Згідно з повідомленням поліції, притягнути до відповідати планують й інших працівників підприємства-перевізника, які відповідають за вихід транспортного засобу на маршрут.

У поліції зазначили також, що на момент зупинки пасажирів у салоні автобуса не було, оскільки він лише виїхав на маршрут.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування