Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Синоптики розповіли, в яких областях вдарять морози до -20°

Четвер, 24 січня 2019, 12:52
Синоптики розповіли, в яких областях вдарять морози до -20°

В Україні в найближчу добу в більшості областей, крім півдня, збережеться досить холодна погода, морози на півночі і північному сході країни посиляться.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на дані Укргідрометцентру.

Зазначається, що в західних регіонах країни, а також у Вінницькій, Житомирській, Одеській областях вночі та в східних областях прогнозується невеликий сніг, в Карпатах - помірний сніг, вдень в Одеській і Закарпатській областях - мокрий сніг з дощем.

За даними синоптиків, на решті території без істотних опадів. На дорогах, крім крайнього півдня, подекуди ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Повідомляється, що температура в північних регіонах, а також у Черкаській, Полтавській і Харківській областях вночі 12-17°, в Чернігівській і Сумській областях 15-20°, вдень 5-10° морозу; на решті території вночі 6-11° морозу, вдень 2-7° морозу, на Закарпатті близько 0°; на півдні і в Приазов'ї вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла, в Криму вночі близько 0°; вдень 6-11° тепла.

 

У Києві 25 січня без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-10 м/с.

Температура вночі 13-15°, вдень 7-9° морозу.

Також прогнозується, що 26 січня в Україні буде невеликий сніг, на південно-східній половині країни очікується невеликий мокрий сніг і дощ, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, туман.

На дорогах, крім крайнього півдня, подекуди ожеледиця. Вітер південно-східний, східний, 5-10 м/с. Температура вночі 4-10° морозу, в північних регіонах і Харківської області 8-13° морозу, в південній частині від 3° морозу до 2° тепла; вдень від 4° морозу до 1° тепла, в південних, східних і Дніпропетровській областях 0-6° тепла.

 

У Криму місцями невеликий дощ; температура вночі 1-6°, вдень 6-11° тепла.

У Києві 26 січня прогнозується невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-10 м/с. Температура вночі 8-10°, вдень 1-3° морозу.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування