Садовий розповів, як зустрічався із Зеленським

П'ятниця, 1 березня 2019, 18:45
Садовий розповів, як зустрічався із Зеленським

Мер Львова Андрій Садовий розповів, що декілька днів тому зустрівся із кандидатом у президенти Володимиром Зеленським у Києві.

Про це він розповів в інтерв'ю "Українській правді".

"Правда, ми домовилися про зустріч ще заздалегідь. Говорили про майбутнє України. Володимир має сьогодні достатньо високий рейтинг, тому мені важливо розуміти, що він думає, якими будуть його кроки", - зазначив Садовий.

Мер Львова сказав, що Зеленський йому нічого не пропонував і не просив про підтримку. За словами Садового, у нього була "досить світоглядна розмова" із Зеленським.

"Ми пили собі каву, я йому розказував про зустрічі в Одесі з Куртом Волкером, про свою розмову з Дональдом Туском. Він мені розказував, що пан Курт приїжджав до нього із послом США. Тобто це була така просто приємна розмова", - стверджує Садовий.

Нагадаємо:

  • 1 березня кандидат у президенти Андрій Садовий заявив, що вирішив відмовитися від участі у виборах на користь Анатолія Гриценка.
  • Мер Львова Андрій Садовий каже, що на його рішення зняти свою кандидатуру з виборів вплинув скандал з розкраданнями в оборонці, скасування статті про незаконне збагачення та соціологічні рейтинги.
  • Згідно з останніми даними соцопитувань, якщо Анатолій Гриценко потрапить до другого туру, то має шанс перемогти Юлію Тимошенко та Петра Порошенка. 

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування