Якщо Зеленський програє, "Слуга народу" може піти в Раду без нього

Понеділок, 25 березня 2019, 10:36

Комік Володимир Зеленський у разі програшу на виборах президента не оскаржуватиме їх результати, але і в парламентських виборах участі може не брати.

Про це йдеться в статті "Української правди" "Я. Ти. Він. Вона. Який "План Б" у Порошенка, Тимошенко і Зеленського".

"Піднімати Майдан ніхто не буде. Крові досить у нашій країні", – заявляв Зеленський на зустрічі з журналістами іноземних ЗМІ.

У разі програшу на президентських виборах керівник студії "Квартал 95" збирається вести партію "Слуга народу" на парламентські. Згідно з останніми соцопитуваннями, шанси у неї високі.

"Ніхто не опустить руки. Попереду парламентські вибори, де партія "Слуга народу" має всі шанси перемогти", – стверджують у штабі Зеленського.

Щоправда, незрозуміло, чи захоче комік-кандидат особисто йти працювати до Верховної Ради.

"Президент і депутат – це два різні світи. Робота в парламенті зазвичай рутинна і маловдячна, в якій недосвідченому політику легко загубитися серед 450 депутатів.

За таких умов "Слуга народу" може балотуватися до парламенту з підтримкою Зеленського, але без його присутності в списках", - йдеться у статті.

Відзначається, що наразі Зеленський опинився у найбільш зручному становищі. Він має найвищий рейтинг, але геть не боїться програти.

Крім того, він єдиний кандидат, який не витрачає шалених грошей на рекламну кампанію – він може ще і заробити на ній, коли покажуть третю частину серіалу "Слуга народу".

Читайте також: Що треба знати про головних кандидатів у президенти: програми, стратегії і спонсори 

Що треба знати виборцю про Володимира Зеленського