Ліга чемпіонів: "МЮ" за сумою двох матчів здолав ПСЖ, "Порту" проходить "Рому"

Середа, 6 березня 2019, 23:48

Англійський "Манчестер Юнайтед" вийшов до чвертьфіналу Ліги Чемпіонів, здолавши за сумою двох матчів французький ПСЖ.

Після поразки у домашньому матчі 0:2, манкуніанці в Парижі перемогли з рахунком 3:1.

Англійці забили швидкий гол вже на другій хвилині поєдинку. Ромелу Лукаку після помилки захисників вийшов віч-на-віч з Джанлуїджи Буффоном і переграв воротаря ПСЖ - 1:0.

Господарі поля доволі швидко відігралися, забивши на 11-й хвилині після удару Хуана Берната - 1:1. На 31-й хвилині "МЮ" знову виходить вперед після того, як на добивання зіграв Лукаку - 2:1.

Вирішальний гол "МЮ" забиває після перегляду суддею системи VAR. М'яч влучив у руку у штрафній гравцю ПСЖ і словенський арбітр Скоміна, передивившись VAR, призначає пенальті у ворота господарів поля. Маркус Решфорд з 11-ти метрів був влучним, забезпечивши англійцям потрібний результат.

В іншому матчі дня "Порту" - "Рома" для визначення чвертьфіналіста довелося грати додатковий час та знову звернутися до системи VAR. Основний час гри завершився з рахунком 2:1.

Рахунок в матчі на 26-й хвилині був відкритий після удару Франциско Соареса - 1:0. На 36-й хвилині Даніеле де Россі зрівнює рахунок, реалізувавши пенальті - 1:1.

На 52-й хвилині Муса Марега забиває другий гол у ворота "Роми", зумівши перевести гру в додатковий час - 2:1. Нагадаємо, що в першій грі в Римі "Рома" перемогла з рахунком 2:1.

На 116-й хвилині поєдинку рефері після перегляду системи VAR фіксує фол в штрафному майданчику "вовків" проти гравця "Порту" і призначає пенальті.

З 11-ти метрів Алек Теллес переграє воротаря "Роми", вивівши свою команду у чвертьфінал Ліги Чемпіонів - 3:1.

Микола Аврамчук, для УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування