Тимошенко: Ні Порошенко, ні Зеленський не припинить війну

Вівторок, 2 квітня 2019, 13:28

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко заявляє, що ні Володимир Зеленський, ні Петро Порошенко, які вийшли в другий тур президентських виборів, не зможуть вирішити проблеми України.

Про це вона сказала на прес-конференції 2 квітня.

Тимошенко відзначила, що наразі у суспільстві стоїть питання, зокрема, від тих людей, які не голосували за тих кандидатів, які вийшли у другий тур, що тепер робити, чи йти на вибори, чи ні.

"Я дам вам наступну відповідь. Країна зараз знаходиться у такому кризовому стані, у війні, економічній руїні, крайній бідності, в руйнації інститутів управління. Виклики перед Україною дуже великі. Біда в Україні дуже велика. І я вважаю, що жоден з кандидатів, які за рішенням ЦВК є в другому турі, не впорається з цими викликами, і не припинить ні війни, ні біди", - сказала Тимошенко.

Вона додала, що саме через це не буде брати на себе відповідальність і давати будь-які поради.

"Але я точно вам скажу, що наша робота продовжується. І ми не будемо чекати другого туру. Ми зараз об'єднаємо всі наші зусилля і спрямуємо їх на те, щоб у другому турі ніхто не міг сфальшувати вибори", - підсумувала Тимошенко.

Нагадаємо:

  • За результатами опрацювання 97,8% протоколів у ЦВК, за Володимира Зеленського проголосували 30,23% виборців, за Петра Порошенка – 15,92%. 
  • Другий тур виборів відбудеться 21 квітня.
  • Згідно з соцопитуваннями, проведеними напередодні першого туру виборів, у випадку виходу у другий тур Володимира Зеленського та Петра Порошенка, перемагав перший.

Ірина Балачук, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування