АРМА про обшуки НАБУ: нічого екстраординарного

Середа, 3 квітня 2019, 18:33

Голова Національного агентства з виявлення і розшуку активів Антон Янчук підтвердив, що в приміщенні відомства проводять обшуки представники НАБУ.

Про це він сказав в ефірі 112 каналу.

"АРМА діє повністю в межах правового поля, тому надає вільний доступ детективам НАБУ до всіх документів, які їх цікавлять, не вчиняє жодних перешкод. Більше того, з огляду на суспільний резонанс, треба дещо пояснити. Ця історія не є абсолютно новою для нас. Певний час тому НАБУ зверталася з запитами до АРМА про надання матеріалів та відомостей", - сказав Янчук.

Він розповів, що частину документів АРМА не могла надати, тому що був потрібен доступ суду. НАБУ, за словами Янчука, одержали цей доступ і приступили до виконання.      

"Нічого екстраординарного не відбувається. АРМА має управляти арештованими активами попри будь-який резонанс навколо цих питань", - сказав він.

Нагадаємо: 

  • У середу детективи Національного антикорупційного бюро проводять обшуки в приміщенні Агентства з розшуку та менеджменту активів у Києві.
  • "Слідча дія проводиться в межах розслідування у кримінальному провадженні за фактом можливого зловживання владою службовими особами низки державних органів влади, в тому числі правоохоронної та судової гілок, а також АРМА, в результаті чого юридичним особам завдано збитків на суму понад 9,5 мільйона гривень", - повідомили в НАБУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування