Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Зеленського пообіцяли показати його програму дій до другого туру

П'ятниця, 5 квітня 2019, 07:02

У кандидата у президенти Володимира Зеленського запевнили, що він представить свою команду і план дій на перші 100 днів, у разі перемоги, раніше ніж почнеться другий тур голосування.

Про заявив радник Зеленського Руслан Рябошапка в ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1".

"Якщо у людей є потреба – а ця потреба, звісно, є – узнати, яка є програма і конкретний план дій у Володимира Зеленського, у його команди, хто є ті люди, які будуть втілювати цей план дій, то, звісно, ця інформація у людей буде і вона буде ще до другого туру. Володимир представить як свою команду, так і план дій на перші 100 днів", – розповів Рябошапка.

Він не назвав дату, коли саме це станеться, але запевнив, що "однозначно це буде до другого туру".

"Конкретної дати зараз немає. Про це скаже вже сам Володимир Зеленський. Єдиний мій меседж – це буде зроблено завчасно, до самого голосування", – сказав Рябошапка.

Виборці очікують, що Зеленський назве конкретних людей, які входитимуть у його команду, якщо він стане главою держави, та однозначно визначить свою позицію у конфлікті з Росією і у зовнішній політиці.

Нагадаємо:

  • Центральна виборча комісія обробила 100% електронних протоколів із результатами першого туру виборів президента. У другий тур виходять Володимир Зеленський із підтримкою 30,24% виборців та Петро Порошенко із 15,95% електоральної підтримки.
  • Другий тур виборів відбудеться 21 квітня.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування