Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гриценко про Путіна на бордах Порошенка: Країну свідомо розколюють навпіл

Вівторок, 9 квітня 2019, 13:52
Гриценко про Путіна на бордах Порошенка: Країну свідомо розколюють навпіл

Екс-кандидат у президенти та лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко заявив, що штаб діючого глави держави і кандидата у президенти Петра Порошенка своєю передвиборчою рекламою намагається розколоти країну.

Про це він написав у Facebook.

"Це небезпечно, для країни! Такою рекламою і газетами, які вже роздають штаби Порошенка - країну свідомо розколюють навпіл", - сказав політик.

" У 2004 році це робили російські технологи в штабі Януковича. Зараз це робить діючий гарант - гарант цілісності та єдності України?!", - запитав Гриценко.

За його словами, у рекламі, де зображується протиставлення Порошенка Путіну -  це пряма й безпідставна образа і зневага на адресу 85% людей, які в першому турі віддали голоси за інших кандидатів.

"Це образа і зневага на адресу й тих 1306450 людей, які проголосували за мене. Моєї реклами такого змісту Ви не бачили і не побачите ніколи! Вибори виборами, але не посада важлива і не за будь-яку ціну - країна і її майбутнє мають бути на першому місці", - заявив Гриценко.

На його думку, Порошенко цього не зрозумів і вже не зрозуміє і ця "ганебна й руйнівна для країни реклама - йому вже не допоможе".

Нагадаємо:

  • Штаб Петра Порошенко поширює візуальну рекламу, де президент протиставляє себе у другому турі виборів президенту Росії Володимиру Путіну.
  • Порошенко й Зеленський за результатами голосування 31 березня пройшли у другий тур виборів президента, який має відбутися 21 квітня.
  • Порошенко неодноразово в своїй агітації наголошував, що країна обирає головнокомандувача, який має протистояти Путіну.
  • За законом, дебати кандидатів мають відбутися у п’ятницю перед виборами, тобто 19 квітня.
  • Зеленський сподівається провести дебати з Порошенком 19 квітня на НСК "Олімпійський". Порошенко готовий до дебатів на стадіоні: він пропонував дебатувати у декілька етапів, зокрема 14 квітня, але згоден на будь-яку дату.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...