Дебати-батл: Порошенко назвав дату, час і місце, де чекатиме на Зеленського

Неділя, 7 квітня 2019, 19:19
Дебати-батл: Порошенко назвав дату, час і місце, де чекатиме на Зеленського

Кандидат у президенти Петро Порошенко закликав кандидата Володимира Зеленського прийти на дебати на Олімпійський стадіон 14 квітня. 

Про це Порошенко заявив ввечері 7 квітня в ефірі телеканалу "Україна".

Він зазначив, що дискусії щодо форми мають бути припинені: "Маємо перейти до дискусії по суті. А це можливо лише на дебатах".

"Пан Зеленський пропонував стадіон. Переконаний, що стадіон - не найкраще місце для проведення такої дискусії. Але якщо він його вибрав і в будь-якому іншому місці відмовляється проводити дебати - 14 квітня, на республіканському (Олімпійському - ред.) стадіоні - де і запропонував пан Зеленський - чекаю на нього", - заявив Порошенко.

"Думаю, 19 чи 20 година - буде оптимальним часом. Запрошую глядачів, усі канали, щоб дебати було проведено у місці та в часі, як хотів пан Зеленський, і не дати йому зійти з цієї його пропозиції. Це буде безвідповідально щодо країни і виборців", - додав він.

"У випадку неправильного вибору, коли люди помилилися, не знаючи змісту, - програє країна, вона буде позбавлена майбутнього. ... Йдеться не про те, які декларації роблять кандидати, а про те, чи достатньо сильним є президент, щоб протистояти діям країни-агресора, боронити державу як президент і головнокомандувач... Бо Путін (президент РФ Володимир Путін  - ред.) хоче слабкого президента, щоб забезпечити собі реванш. Переконаний, що Україна цього не дозволить", - зазначив Порошенко.

Читайте також: 

Батл між кандидатами. Всі деталі

Нагадаємо, 

  • Перед першим туром президентських виборів Володимир Зеленський, Петро Порошенко та Юлія Тимошенко відмовилися прийти на дебати в ефірі "Суспільного", однак потім Тимошенко показово прийшла на ток-шоу "Зворотний відлік" – сказала коротку промову й пішла.
  • У першому турі виборів, які відбулися 31 березня, лідирують Володимир Зеленський (понад 30% голосів) та Петро Порошенко (трохи менше 16%).  
  • Національна суспільна телерадіокомпанія України запросила кандидатів у президенти, які пройдуть у другий тур виборів (відбудеться 21 квітня), взяти участь у дебатах. 
  • Чинний президент Петро Порошенко на словах готовий взяти участь у дебатах із Володимиром Зеленським.
  • Зеленський закликав Порошенка провести дебати на стадіоні "Олімпійський", той погодився

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...