Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Зеленського заявляють про підготовку провокацій під їхнім офісом

Вівторок, 9 квітня 2019, 15:19

У штабі кандидата в президенти України Володимира Зеленського заявили, що під одним із офісів команди невідомі планують провести платний мітинг з можливими провокаціями.

Про це команда Зеленського повідомила у Facebook.

"Сьогодні під одним із Зе!офісів плануються провокації. По вищим навчальним закладам Києва активно набирають студентів для участі в сумнівній акції та пропонують за це гроші", - пишуть у штабі.

У команді Зеленського запевнили, що розуміють, чому студенти погоджуються на такі провокативні дії.

"Ситуація в країні склалась така, що студентам треба шукати будь-які можливості, щоб додатково заробити гроші на життя", - йдеться в повідомленні.

Водночас, у команді Зеленського зазначили, що один зі співробітників їхнього контакт-центру отримав запрошення на цю акцію.

У штабі опублікували відео, де молодик розповідає, як отримав у Telegram-каналі запрошення взяти участь в "масовці" на акції.

"У різних Telegram-каналах з підробітку скидають інформацію про різні масовки. Одна з них, яка має відбуватися 9 квітня на вулиці  Новоселицька 7, де знаходиться штаб Зеленського. Пропонують студентам зібратися на 16.00 і бути там до 20-21.00 і пропонують за це оплату - 300 грн", - розповів хлопець на відео.

За словами незнайомця, далі учасників додають в окремі чати, де обговорюється місце акції, спосіб оплати та можливі провокації, які можуть відбутися.

Нагадаємо: 

  • Другий тур виборів президента України відбудеться 21 квітня між чинним главою держави Петром Порошенком та Володимиром Зеленським.
  • 19 квітня між кандидатами заплановані дебати.
  • Водночас Порошенко протиставляє себе у другому турі виборів президенту Росії Володимиру Путіну. Зокрема, штаб Порошенка публікує на бордах і у газетах Путіна, а не Зеленського.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування