Назвали ще кілька експертів "Зе!Команди"

Вівторок, 9 квітня 2019, 16:12
Назвали ще кілька експертів Зе!Команди

Команда кандидата в президенти Володимира Зеленського назвала нових експертів, серед яких екс-перший заступник міністра інфраструктури Володимир Шульмейстер і екс-перший заступник голови Національної телерадіокомпанії Олександр Харебін.

Про це свідчить розширений список, переданий ЗМІ, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Шульмейстер опікуватиметься питаннями транспорту і інфраструктури, а Харебін – інформаційною та мовною політикою, а також загальнополітичними питаннями.

У розширеному списку також є почесний президент і керівник практики банківського та фінансового права юркомпанії Jurimex Данило Гетманцев, який курує питання оподаткування, публічних фінансів, банківського права.

Названо також голову ГО "Всеукраїнська організація "Зелений фонд" Олега Бондаренка – екологія, правові питання.

Крім того, серед нових імен у цьому переліку завідувач кафедри права Київського національного лінгвістичного університету Олександр Мережко - E-government і народовладдя, засновник школи мерів та екс-претендент на посаду мера Хмельницького Руслан Рохов - місцевий і регіональний розвиток, юрист Hillmont Partners Вадим Галайчук.

До списку радників, як і раніше, включені троє: колишні міністри - фінансів Олександр Данилюк та економрозвитку і торгівлі Айварас Абромавічус, а також екс-заступник міністра юстиції Руслан Рябошапка.

Безпосередньо представниками команди "Зе!" названо спікера Дмитра Разумкова, голову передвиборчого штабу Івана Баканова, ідеолога партії "Слуга народу" Руслана Стефанчука, координатора Олександра Корнієнка, координатора діджитал напряму Михайла Федорова і Святослава Юраша.

Як повідомлялося, наприкінці січня цього року команда кандидата в президенти, шоумена Зеленського повідомила про поповнення трьома експертами, кожен з яких курируватиме окремий напрям передвиборної кампанії. Тоді було названо імена Разумкова, експерта з питань освіти і науки Сергія Бабака й експерта з правових питань Ірини Венедіктової.

Нагадаємо:

  • На зустрічі з бізнесом у середині березня Зеленський пообіцяв представити ключову п'ятірку своєї команди після виходу до другого туру президентських виборів.
  • Проте після першого туру у Зеленського заявили, що шоумен представить свою команду і план дій на перші 100 днів у разі обрання президентом до другого туру виборів.
  • Володимир Шульмейстер був першим заступником міністра інфраструктури Андрія Пивоварського в уряді Арсенія Яценюка.
  • У 2016 році служба безпеки України провела обшуки у Шульмейстера в рамках розслідування справи про компенсацію коштів приватним операторам портів за проведене ними днопоглиблення.
  • Харебін був першим заступником гендиректора НТКУ. А в травні 2017 року звільнився у зв'язку зі скороченям посад.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...