Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прокурор поскаржився на Портнова і отримав нову порцію погроз – ЗМІ

Середа, 4 грудня 2019, 16:04

Співробітник Генеральної прокуратури Олександр Божко, який неодноразово отримував повідомлення з погрозами від ексзаступника голови Адміністрації президента Януковича Андрія Портнова, поскаржився на нього до Ради прокурорів.

Джерело: "Слідство.Інфо", яке має текст цієї скарги

Деталі: За даними видання, прокурор подав повідомлення, зокрема, про втручання колишнього посадовця і фігуранта його провадження в його діяльність як правоохоронця.

Божко вказав, що щонайменше тричі отримував погрози насильством від Портнова. Також правоохоронець зазначив, що у своєму Telegram-каналі чиновник часів Януковича неодноразово закликав "вчиняти незаконні дії" щодо інших прокурорів.

Дослівно: "Вказане беззаперечно свідчить про незаконне втручання Портнова А. В. в діяльність прокурорів та є реальною загрозою органів прокуратури в цілому".

UPD: Після виходу новини видання повідомило, що Портнов надіслав Божку чергове повідомлення з погрозами.

 

Що передувало: "Слідство.Інфо" з’ясувало, що ексзаступник голови адміністрації Віктора Януковича Андрій Портнов з 2017 року погрожує прокурорам, які розслідують кримінальні провадження, де він фігурує.

Зокрема, погрози з номера Портнова отримували, за даними журналістів, співробітник Генпрокуратури Олександр Божко, колишній очільник Управління спеціальних розслідувань Генпрокуратури Сергій Горбатюк та ще один співробітник ГПУ, якого у виданні не назвали.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування