Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кримчанину з "Єдиної Росії", який приїхав за паспортом, оголосили підозру в сепаратизмі

П'ятниця, 6 грудня 2019, 15:22
Кримчанину з Єдиної Росії, який приїхав за паспортом, оголосили підозру в сепаратизмі

Слідчі Служби безпеки в АР Крим повідомили про підозру громадянину України, члену російської партії "Єдина Росія" Ігорю Кучерявому.

Джерело: прокуратура АР Крим

Дослівно: "Оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 110 КК України (посягання на територіальну цілісність та недоторканість України) громадянину України, члену "Севастопольської регіональної політради партії "Єдина Росія".

Деталі: За версією слідства, підозрюваний у березні 2014 року - як учасник організації "Автоканал Севастополя"- координував роботу "самооборонівців".

Крім того, він причетний до організації блокпостів у Севастополі та спостереження за військовими частинами та дільницями України, де голосували на так званому "загальнокримському референдумі".

Прокуратура готує клопотання про запобіжний захід. Кучерявому загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

За даними російського реєстру юридичних осіб, після окупації Криму Кучерявий зареєстрував за законами РФ бізнес у Севастополі. Основний вид діяльності – "подача напоїв".

Бухгалтерська звітність ТОВ "Аніка" свідчить, що протягом останніх двох років бізнес Кучерявого на окупованому Росією півострові не приносить прибутку.

Що передувало: 5 грудня Кучерявий приїхав на материкову Україну за закордонним паспортом.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування