Головні новини вівторка і ночі: літак Медведчука, "шалені премії" міністрів

Середа, 15 січня 2020, 07:00

Медведчук розповів, хто летів у його літаку з Оману, поки там був Зеленський, Рада хоче послухати Кабмін з приводу "шалених премій" міністрам — новини, які були актуальні 14 січня.

Про літак Медведчука

Народний депутат від "Опозиційної платформи – За життя" та кум президента РФ Володимира Путіна Віктор Медведчук заявив, що на борту літака, яким він користується, з Оману до Москви летіла сім’я його старшої доньки.

Про "шалені премії"

Верховна Рада вимагає від Кабінету міністрів прозвітувати про нарахування великих премій окремим міністрам та розповісти про причини таких нарахувань.

Про телеграм-канал "Української правди"

Щойно стало відомо, що у "Української правди" є новинний телеграм-канал "УП. Стрічка". На нього вже підписалося майже шість тисяч людей і кількість підписників стрімко зростає.

Як повідомляють наші джерела, на каналі оперативно публікують найважливіші та найцікавіші новини з України та світу. Один зі співрозмовників УП дуже радив підписатись на цей канал.

Про інші важливі новини

Верховна Рада попередньо підтримала законопроєкт Зеленського щодо зміни Конституції і наділення парламенту додатковими правами.

Незважаючи на визнання іранською стороною факту збиття українського літака і заяви про те, що це сталося в результаті помилки, слідчим належить встановити, чи дійсно це було не навмисно — Єрмак.

В Ірані заявили про арешт деяких осіб через збиття українського літака над Тегераном.

У Раді підтримали позбавлення мільярдних пільг Ахметову та іншим інвесторам в "зелену" енергетику.

У ЗМІ опублікували нові кадри запуску ракет по літаку МАУ 8 січня в Ірані, зняті на камеру спостереження.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News