Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зеленський запросив інвесторів з Оману взяти участь у приватизації в Україні

Понеділок, 6 січня 2020, 11:28
Зеленський запросив інвесторів з Оману взяти участь у приватизації в Україні
https://www.president.gov.ua/

Президент України Володимир Зеленський обговорив торговельно-економічну та інвестиційну співпрацю України й Оману з виконавчим президентом Державного генерального резервного фонду Султанату Оман Абдулсаламом аль-Муршиді.

Джерело: пресслужба президета

Деталі: Під час зустрічі сторони обговорили торговельно-економічну та інвестиційну співпрацю України й Оману та констатували, що нинішній рівень двостороннього інвестиційного співробітництва не відповідає наявному потенціалу, зокрема у порівнянні з динамічним зростанням торговельних відносин, і погодилися з необхідністю його активізації.

У розмові з Абдулсаламом аль-Муршиді Зеленський наголосив на тому, що сьогодні Україна пропонує значні можливості для інвестування.

Він розказав про умови та переваги ведення бізнесу в Україні для іноземних інвесторів і закликав оманських партнерів взяти участь у проведенні великої приватизації в Україні.

Згідно із повідомленням, Оманська сторона висловила зацікавленість в активізації співпраці в інвестиційній сфері та прийняла запрошення Зеленського відвідати Україну для ознайомлення з перспективними проектами та напрямами співпраці.

Передісторія: 

  • У неділю Офіс президента повідомив, що Зеленський разом з родиною полетів до Оману, де у нього найближчими днями заплановані зустрічі на найвищому рівні.
  • Також в ОП заявили, що з України Зеленський полетів рейсовим літаком за власні кошти.
  • За даними ЗМІ, Зеленський відпочиває поблизу столиці Оману - міста Маскат, та мешкає у 5-зірковому готелі Al Bustan Palace Ritz-Carlton Hotel.
  • Пізніше в ОП повідомили, що під час поїздки до Оману президент Володимир Зеленський зустрівся з міністром, відповідальним за закордонні справи Султанату Оман, Юсуфом бін Аляві бін Абдаллою.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...