Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Військовим 82-ї повітряно-десантної дивізії США заборонили користуватись телефонами

Понеділок, 6 січня 2020, 23:32
Військовим 82-ї повітряно-десантної дивізії США заборонили користуватись телефонами

Військовослужбовцям сил швидкого реагування 82-ї повітряно-десантної дивізії США, яких перекидають у регіон Перської затоки, заборонили користуватися мобільними телефонами.

Джерело: Підполковник армії США Майкл Бернс, передає CNN

Деталі: Він повідомив, що військовим заборонено брати з собою телефони чи будь-які інші електронні пристрої, які могли б розкрити їхнє місцеперебування. Це рішення стосується саме 82-ї дивізії, оскільки сили швидкого реагування можуть часто змінювати місце розташування.

Бернс зазначив, що його підрозділ намагається інформувати родини військовослужбовців про дислокацію і що для особового складу невдовзі будуть створені спеціальні телефонні центри.

Водночас підполковник армії США визнав, що таке рішення є доволі незвичним, враховуючи, що військовослужбовцям США за кордоном дозволено користуватись телефонами та іншими гаджетами. 

Читайте також: Як вбивство іранського генерала може вплинути навіть на Україну

Нагадаємо:

  • 31 грудня сталася спроба нападу на посольство США в Іраку. 
  • 3 січня під час повітряного обстрілу Сполученими Штатами автомобіля у аеропорту Багдада за наказом Дональда Трампа було вбито командувача іранських сил "Кудс" Кассема Сулеймані та командувача іракських шиїтів Абу Махді аль-Мухандіса.
  • Трамп пригрозив завдати удари по 52 іранських мішенях, якщо Тегеран здійснить атаки проти американців чи американських об'єктів. Тегеран відреагував на погрози Трампа, назвавши його "терористом в костюмі".
  • Іран заявив, що більше не буде дотримуватися жодного з положень ядерної угоди 2015 року.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування