Під Києвом у лікарні вбили медика

Понеділок, 15 червня 2020, 17:02
Під Києвом у лікарні вбили медика

У Володарській районній лікарні пацієнт, якого привезли до медзакладу через агресивну поведінку, завдав смертельне ножове поранення лікарю-педіатру.

Джерело: відділ комунікації поліції Київської області

Дослівно: "Киянин приїхав на гостини до родичів в смт. Володарка, де почав буянити та поводити себе агресивно. Родичі викликали швидку медичну допомогу. Медики, у свою чергу, попросили допомоги у поліції, щоб транспортувати чоловіка до районної лікарні.

Згодом до поліції надійшло повідомлення про те, що цей чоловік завдав смертельне ножове поранення працівнику медзакладу і втік".

Деталі: Трагедія трапилась близько 1-ї години ночі 15 червня у Володарській районній лікарні.

На місці події поліцейські з’ясували, що в лікарні чоловіка оглянули і виявили у нього певні психічні розлади.

Медики почали домовлятися про подальше транспортування хворого до спеціальних психіатричних установ.

Повідомляється, що одна з таких установ погодилася забрати хворого, але на певних умовах – підготувати пакет документів та результати аналізів, тому прийняли рішення залишити пацієнта до ранку.

 

Лікар прийняв рішення помістити пацієнта до спецпалати з металевою решіткою, де мають утримуватись затримані особи, розуміючи, що він може бути суспільно небезпечним, але йому вдалося вийти з палати, яку належним чином не закрили.

Пацієнт проник до кімнати медперсоналу, схопив там ніж і завдав ним удар в шию лікарю-педіатру. Після того, він втік у невідомому напрямку.

Поліцейські затримали 45-річного нападника. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ. Запобіжний захід йому обере суд. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News