Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лукашенко передав подарунок Зеленському

Вівторок, 16 червня 2020, 17:06
Лукашенко передав подарунок Зеленському
ілюстративне фото

Посол Білорусі в Україні Ігор Сокол передав запрошення від глави республіки Олександра Лукашенка президенту України Володимиру Зеленському відвідати Білорусь з офіційним візитом у 2020 році та подарунок.

Джерело: Посольство Білорусі в Україні

Деталі: Повідомляється про зустріч 16 червня Сокола з заступником керівника Офісу президента України Ігорем Жовквою.

За даними посольства, в ході зустрічі обговорювалися стан і перспективи розвитку українсько-білоруського співробітництва в торговельно-економічній та культурно-гуманітарній сферах, а також підготовка до III Форуму регіонів України та Білорусі, який пройде в жовтні 2020 року в місті Городня. Обговорено підсумки реалізації домовленостей на вищому рівні за результатами зустрічі президентів Білорусі і України в місті Житомирі 4 жовтня 2019 року.

Українській стороні передано запрошення Лукашенка на адресу Зеленського відвідати Білорусь з офіційним візитом у 2020 році і взяти участь в III Форумі регіонів.

В ході зустрічі для українського президентського подружжя передано білоруські вишиванки як подарунок у відповідь від Лукашенка.

За словами президента Білорусі, білоруська вишивана сорочка "підкреслює і особливість, і культурний взаємозв'язок і близькість наших народів".

Нагадаємо: Президент України Володимир Зеленський запланував візит до Білорусі в 2020 році. 

21-го травня до Дня вишиванки президент Володимир Зеленський разом із першою леді надіслали символічні подарунки президентам та першим леді кількох країн – українські вишивані сорочки.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування