У Києві в більшості перевірених розважальних закладів виявили порушення карантину

Субота, 20 червня 2020, 17:01
У Києві в більшості перевірених розважальних закладів виявили порушення карантину

За результатами перевірок у 27 розважальних закладах Києва в нічний час 17 суб’єктів господарювання притягнуто до адміністративної відповідальності за порушення карантину, також відкрито два кримінальних провадження.

Джерело: сайт КМДА

Дослівно: "Мобільні групи контролю за дотриманням карантинних вимог провели рейди на дотримання карантинних заходів у 27 розважальних закладах столиці в нічний час у вихідні дні.

За результатами перевірок 17 суб’єктів господарювання притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 44-3 КУпАП "Порушення правил щодо карантину людей". За виявлені порушення щодо діяльності двох суб’єктів господарювання відкриті кримінальні провадження за ст. 325 КК України".

Деталі: Станом на 19 червня комісії перевірили виконання протиепідемічних заходів на 2365 об’єктах  м. Києва: 1020 – заклади громадського харчування, 900 – продовольчі магазини, 445 об’єктів непродовольчої групи товару разом із салонами краси та об’єктами іншого профілю, де відбувається прийом відвідувачів.

За результатами роботи комісій складено 375 адміністративних протоколів за ст. 44-3 КУпАП "Порушення правил щодо карантину людей". Порушення виявлені переважно на об’єктах громадського харчування.

Мобільні групи працюють у 10 районах Києва із 14 травня. До їх складу входять представники ГУ Держпродспоживслужби м. Києва, районних державних адміністрацій, КП "Київблагоустрій", КП "Муніципальна охорона".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування