У курортних районах Одещини перевірятимуть пляжі й бази відпочинку

Субота, 20 червня 2020, 20:27
У курортних районах Одещини перевірятимуть пляжі й бази відпочинку

На Одещині наступного тижня розпочнуться посилені перевірки пляжів, ринків, закладів громадського харчування та транспорту щодо дотримання заходів із запобігання поширенню коронавірусу.

Джерело: голова Одеської ОДА Максим Куций у Facebook

Дослівно: "Через нестійку епідемічну ситуацію сьогодні було проведено термінове засідання обласної комісії з надзвичайних ситуацій. Наступного тижня на Одещині розпочнуться посилені перевірки пляжів, ринків, закладів громадського харчування та транспорту щодо дотримання заходів із запобігання поширенню коронавірусу.

На територіях курортних районів Одеської області буде створено рейдові групи із контролю за дотриманням карантинних норм громадянами, які відвідуватимуть пляжі та бази відпочинку. Поліція жорстко реагуватиме на порушення санітарних правил".

Деталі: Куций повідомив, що, за даними моніторингу захворюваності на COVID-19 за останній тиждень, порівняно з попереднім, спостерігається зростання лабораторно підтверджених випадків коронавірусу в 1,7 раза (133 випадки проти 80).

Загальна кількість хворих в області становить 1234. Найбільші осередки спостерігаються в Одесі — 301 випадок, Болградському районі — 100 випадків та Подільському районі — 449 випадків.

На карантин закриті три села на Одещині, а в Болградському районі закрито ринки, торговельні центри, ресторани.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News