Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Арахамія вирішив внести інтригу: в мери Києва "Слуга народу" може висунути жінку

П'ятниця, 5 червня 2020, 15:28
Арахамія вирішив внести інтригу: в мери Києва Слуга народу може висунути жінку
Олег Федонюк

Кандидатом на пост мера Києва від партії "Слуга народу" може стати жінка, ім'я якої в політсилі розголошувати поки не хочуть.

Джерело: голова фракції СН у Верховній Раді Давид Арахамія в коментарі журналістам, якого цитує "Інтерфакс-Україна"

Пряма мова: "Я вважаю, що жінка повинна рано чи пізно очолити Київ, тому що за всю історію України не було такого. Я вношу трохи інтриги і кажу, що це може бути жінка.

Може бути сюрприз, який поки ми не хочемо афішувати, бо поки немає механізму праймеріз. Ви ж розумієте, що як тільки хто про себе заявляє, відразу ж йдуть потоки "бруду" на людину - так було завжди, тому краще зробити це якомога пізніше".

Що передувало: За даними УП, партія президента "Слуга народу" наразі шукає кандидата в мери Києва, такого собі "джокера"  – несподіваного потужного кандидата, здатного вистрілити на київських виборах, як Зеленський на президентських.

Знати більше: "Колишні, майбутні і вічний Кличко. Хто буде боротись за місце мера Києва"

Передісторія:

  • Чергові вибори мера Києва і Київради заплановані на 25 жовтня 2020 року.
  • Лідером електоральних симпатій на виборах до міської ради, за даними соцологів, є президентська партія "Слуга народу". Водночас дослідження кількох соціологічних груп показують, що найбільшою довірою киян користується чинний мер Віталій Кличко.
  • Депутати з фракції "Слуга народу" звернулися до президента Володимира Зеленського з пропозицією провести внутрішньопартійний відбір кандидатів на вибори мера Києва та інших міст.
  • Взяти участь у праймеріз одразу зголосилися нардепи Олександр Ткаченко (за кілька днів його призначили міністром культури –ред.), близький до олігарха Коломойського Олександр Дубінський та нардеп Олександр Качура.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування