Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

4 медикам на Львівщині оголосили підозри: померла породілля

П'ятниця, 10 липня 2020, 11:37
4 медикам на Львівщині оголосили підозри: померла породілля
Фото golos-info.com

Чотирьом лікарям Центральної міської лікарні Борислава на Львівщині оголосили про підозри у неналежному виконанні професійних обов’язків, які призвели до смерті породіллі.

Джерело: поліція Львівської області

Дослівно: "Співробітникам Центральної міської лікарні Борислава – лікарю-анестезіологу, двом акушерам-гінекологам та хірургу слідчі повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.140 (невиконання чи неналежне виконання медичним працівником своїх професійних обов'язків, якщо це спричинило тяжкі наслідки для хворого) ККУ та ч.2 ст.140 (Неналежне виконання професійних обов'язків медичним працівником, якщо воно спричинило тяжкі наслідки неповнолітньому) ККУ".

Деталі: Повідомляється, що у вересні 2018 року у Центральну міську лікарню Борислава поступила вагітна 32-річна мешканка міста.

Під час пологів через неналежне виконання лікарями своїх професійних обов’язків стан здоров’я породіллі різко погіршився і за кілька днів вона померла, а здоров’ю її новонародженої дитини було завдано непоправної шкоди.  

Санкції інкримінованих медикам статтей передбачають позбавлення волі на строк до 3 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Досудове розслідування триває.
 

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...