Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Раду би точно пройшли 4 партії – опитування 

Середа, 15 липня 2020, 15:02
У Раду би точно пройшли 4 партії – опитування 

Якби вибори до Верховної Ради відбулися найближчим часом, то до парламенту потрапили б 4 партії, найбільше голосів віддали б за "Слугу народу".

Джерело: опитування центру Разумкова разом із фондом "Демініціативи" ім. Ілька Кучеріва", проведеного 3-9 липня

Дослівно: "Якби найближчим часом відбувалися вибори до Верховної Ради, найбільшу підтримку виборців отримала б Політична партія "Слуга народу" (за неї готові віддати свій голос 34% тих, хто візьме участь у виборах і визначився, за яку партію голосуватиме).

За "Опозиційну платформу ˗ За життя" готові віддати свій голос 19%, за "Європейську солідарність" – 15%, за ВО "Батьківщина" ˗ 8% із тих, хто візьме участь у виборах і визначився, кого підтримуватиме".

Деталі: Решта партій не долають 5%-й прохідний бар’єр, але партія "Сила і честь" може отримати 4% голосів виборців, "Громадянська позиція" – 3%.

 

Радикальна партія Олега Ляшка, партії "Голос", "Українська стратегія Гройсмана", ВО "Свобода", Партія Шарія, Опозиційний блок отримують по близько 2% голосів виборців.

Опитування проводилося з 3 по 9 липня соціологічною службою Центру Разумкова спільно з Фондом "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва" методом інтерв’ю "обличчям до обличчя" за місцем проживання респондентів. 

Було опитано 2022 респондентів від 18 років у всіх регіонах України, за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей.

Теоретична похибка вибірки не перевищує 2,3%.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...