Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У День незалежності хочуть провести Ходу ветеранів

Субота, 18 липня 2020, 16:59
У День незалежності хочуть провести Ходу ветеранів
пресслужба президента

Консультативна рада у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України при президентові підтримала ініціативу низки ветеранських громадських організацій щодо проведення до Дня незалежності України Ходи ветеранів.

Джерело: засідання консультативної ради, повідомляє пресслужба президента

Дослівно: "Одноголосним рішенням учасники засідання підтримали ініціативу низки ветеранських громадських організацій щодо проведення до Дня незалежності України Ходи ветеранів як неполітичної та об’єднавчої акції, що продемонструє силу та єдність захисників нашої країни".

Деталі: Крім того, голова Консультативної ради Сергій Куніцин проінформував учасників засідання про заходи, заплановані до Дня пам’яті захисників України 29 серпня.

Зокрема, цього дня планується провести загальнодержавну хвилину мовчання. Біля Михайлівського Золотоверхого собору відбудеться панахида в пам’ять про загиблих захисників України за участі родичів полеглих героїв, подібні заходи пройдуть у містах і селах України.

Серед іншого, Консультативна рада ухвалила рішення винести на розгляд президента України проект Національної стратегії фізкультурно-спортивної реабілітації ветеранів війни та членів їхніх сімей.

Також було відзначено необхідність створення в кожному регіоні консультативних рад у справах ветеранів обласного рівня, які займатимуться ветеранською проблематикою на місцях.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування