Російська співачка Zivert скасувала концерти в Україні – нібито через карантин

П'ятниця, 24 липня 2020, 10:48
Російська співачка Zivert скасувала концерти в Україні – нібито через карантин

Російська співачка Юлія Зіверт, яка раніше виступала в анексованому Криму, скасувала концерти в Україні – зокрема, в Києві та Одесі.

Джерело: Instagram співачки Zivert

Пряма мова: "Мені дико шкода повідомляти вам про це, але, на жаль, у зв'язку з продовженням карантину і не відкритим із 15.07 кордоном (Росія, як і раніше, червона зона) всі мої концерти в Україні переносяться на невизначений термін.

Я знаю, як сильно ви чекали на мене у своїх краях. І хочу, щоб ви знали, що я всім серцем хотіла потрапити до вас. Але поки ситуація диктує нам свої правила".

Деталі: Співачка додала, що повернення коштів за придбані квитки можна здійснити з 21.07 до 28.07. Вона принесла вибачення фанатам.

View this post on Instagram

дорогие люди 🤍 Мне дико жаль сообщать вам об этом. Но, к сожалению, в связи с продлением карантина и не открытой с 15.07 границей (Россия по-прежнему красная зона) все мои концерты в Украине переносятся на неопределённый срок. Я знаю, как сильно вы ждали меня в своих краях. И хочу, чтоб вы знали, что я всем сердцем хотела попасть к вам 🤍 Но пока ситуация диктует нам свои правила. Но так же я точно знаю, что придёт наше время и мы будем с вами вместе сиять как и прежде ✨ Я всё равно буду ждать нашей встречи. P.S. Возврат средств за приобретённые билеты можно осуществить в период с 21.07 по 28.07 Приносим свои глубочайшие извинения ! И я крепко обнимаю каждого из вас ❤️

A post shared by ZIVERT🎙 life в кайф 👽 (@_zivert) on Jul 22, 2020 at 1:13pm PDT

В Одесі концерт Zivert було заплановано на 24 липня в літньому театрі "Морвокзал", у Києві – на 4 серпня в "Оsocor Beach Club" від "Osocor Residence".

Раніше народний депутат України від фракції "Голос" Соломія Бобровська повідомила, що подала запити до Служби безпеки України й Державної прикордонної служби України через заплановані концерти Zivert. Вона наголосила, що організацією концерту Zivert займається компанія "Квартал концерт", яка пов'язана з оточенням президента Володимира Зеленського.

Також активіст Сергій Стерненко заявив, що днями звернувся в СБУ і Прикордонну службу України у зв'язку з планами російської співачки виступати в Україні.

Він назвав "хорошою новиною" скасування концерту Юлії Зіверт, яка "неодноразово незаконно відвідувала окупований Крим та здійснювала там гастрольну діяльність". На його думку, це "копнякова демократія через розголос в дії".

Нагадаємо: Юлія Зіверт виступала в Криму, захопленому Росією. Російські ЗМІ повідомляють, що після кожного концерту Зіверт у Криму фотозвіти з мережі зникали, як і згадки про присутність співачки на вечірках. Однак у мережі збереглися фотографії з концертів у клубах Ялти й Сімферополя, а також новорічної вечірки у сімферопольському закладі "Чайка".

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування