Водій джипа під Києвом тікав від поліції і врізався у бензовоз

Середа, 10 лютого 2021, 12:18
Водій джипа під Києвом тікав від поліції і врізався у бензовоз

Поліція розслідує обставини ДТП у Бучанському районі, де в ніч на 10 лютого постраждали троє людей.

Джерело: поліція Київської області, заступник директора департаменту МВС комунікацій зі ЗМІ Ярослав Тракало у коментарі УП, відео dtp.ua

Деталі: За  попередніми даними, водій автомобіля "GMC" не впорався з керуванням, вилетів на зустрічну смугу руху та здійснив лобове зіткнення з автомобілем "MAN".

 

Внаслідок зіткнення водія та 2 пасажирів джипа 20 та 21-річного віку доправили до медичного закладу з травмами різного ступеню тяжкості.

Пряма мова Тракала: "Екіпаж патрульної поліції зафіксував, як водій транспортного засобу порушив ПДР, проїхавши на забороняючий сигнал світлофора. Поліцейські включили проблискові маячки і почали переслідування. Водій пришвидшився і скоїв ДТП".

Деталі: За словами Тракала, на місці ДТП водій відмовився проходити дослідження на вміст алкоголю в крові, водночас лікар засвідчив та видав довідку про наявність сп’яніння у чоловіка.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу.

Санкція статті передбачає штраф від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 51 тис до 85 тисяч гривень) або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років

Обережно, відео містить ненормативну лексику

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування